štvrtok 24. novembra 2011

Čo tak si dať dobrú pôžičku

Dnešný trh ponúka už neprehľadné množstvo poskytovateľov a sprostredkovateľov pre pôžičky. Ak potrebujete teda úver, v prípade správneho výberu, zriadenie môže byť veľmi jednoduché. Iste prvou možnosťou, ktorá vás napadne, je zriadenie pôžičky v banke.
Toto rozhodnutie však nemusí byť najrozumnejšie, áno, banky ponúka kvalitné a bezpečné pôžičky, ich zriadenie je však zdĺhavé a získať ich môže byť náročné, pre mnohých až nemožné. Banky majú totiž v súčasnosti extrémne prísne podmienky pre schvaľovanie úverov. Snažia sa týmto spôsobom minimalizovať počet prípadných neplatičov. Banková pôžička vám bude jednoznačne zamietnutá v prípade, ak nie sú vaše príjmy dostatočne vysoké. Úver nezískate ani v prípade, ak ste v minulosti mali problémy so splácaním a ocitli ste sa v registri dlžníkov.

Ak si nemôžete dovoliť bankový úver, riešením sú nebankové pôžičky, napríklad aj pôžičky bez dokladovania príjmu, ktorých dostupnosť je oveľa jednoduchšia. Banková spoločnosť totiž ponúka produkty určené priamo tým, ktorí si úver v banke môžu dovoliť. So zriadením pôžičky u nebankovej spoločnosti nemusíte mať hrôzu, pretože tieto produkty sú veľmi vyvážené, bezpečné a pri správnej voľbe spoločnosti majú na trhu aj tradíciu.

Vôbec najvyhľadávanejším produktom týchto firiem sú pôžičky bez dokladovania príjmu. Už z názvu je zrejmé, že tento úver si môžete zriadiť, bez toho aby ste museli dokladať výšku vašich pravidelných príjmov a iných zárobkov. Pôžička bez dokladovania príjmu sa stala veľmi obľúbeným produktom pre nezamestnaných a pre všetkých, ktorých príjem nie je práve vysoký.

Ak potrebujete získať úver vo veľmi krátkom čase, ani v tomto prípade vám banky príliš nepomôžu. Zriadenie bankového úveru totiž zaberie skutočne veľa času, keďže dochádza ku kontrole veľkého množstva dokumentov. Preto sú veľmi obľúbené pôžičky ihneď na ruku, ktoré získate prakticky okamžite.

A posledným produktom, ktorý sa od ostatných trochu odlišuje, sú pôžičky od súkromných osôb. Tieto úvery sú zriaďované súkromnými investormi, čiže môžete s nimi priamo komunikovať a dohodnúť pôžičku ideálne práve pre vás. Pôžička od súkromných osôb je ideálnym riešením pre tých, ktorí majú predstavu o tom, čo chcú.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.